Поврзи се со нас:
071 219 955


 

Штом сте тука, Ние од К&К ве поздравуваме од страниците на нашиот нов сајт.

Со сигурност ќе посакате да останете во него извесно време, а исто така да се вратите одново и одново. Ќе го посетеите не само заради боите и шарите, затоа што е лесно достапен, со добро организирана информација, со брз достап до посакуваните категории, квалитетно илустриран, со една мисла  - во чекор со новото време. Го создадовме со идеата, соработката меѓу вас и нас да предизвикува насмевки. И кога ќе решите да си купите от нашите модерни и квалитетни обувки, ќе го направите лесно, затоа што и пазарувањето исто така може да биде игра.

Насладете му се.

 

За Момчиња

Спортски чизми K&K
НОВПрепорачан

Модел:9194011

Броеви: од 31 до 39

Боја Црна Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2.699,00 ден.
Спортски чизми K&K
НОВПрепорачан

Модел: 7203081

Броеви: од 27 до 35

Боја Темносина Горен дел Природна кожа Постава Топол текстил Влошка Топол текстил Ѓонче Термокаучук
2.499,00 ден.
Спортски обувки K&K
НОВПрепорачан

Модел: 7203031

Броеви: од 25 до 34

Боја Црна Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2.599,00 ден.
Топлинки K&K
НОВПрепорачан

Модел: 160 Ania LMG

Броеви: од 19 до 25

Боја Сива Горен дел Текстил Постава Текстил Влошка Текстил Ѓон ПВЦ
790,00 ден.
Топлинки K&K
НОВПрепорачан

Модел: 120214

Броеви: од 26 до 34

Боја Тегет / Топки Горен дел Текстил Постава Текстил Влошка Текстил Ѓон ПВЦ
790,00 ден.

Последни новости

Како да ги одберете првите детски обувки послем Бебешките обувки за проодување
КАКО ДА ГО ОДРЕДИТЕ СООДВЕТНИОТ БРОЈ НА ОБУВКАТА
Зошто децата проодуваат со нашите K&K бебешки обувки ?
Споредба на продукти