Поврзи се со нас:
071 219 955

Пресретнете ја есета и училишна возбуда со убави и удобни обувки!

Oct/ 5/2021

Пресретнете ја есета и училишна возбуда со убави и удобни обувки!

Пресретнете ја есета и училишна возбуда со убави и удобни обувки!

„Летото си оди, доаѓа есента“ - се пее во песните, а ние се подготвуваме за новата, забавна и пријатна есен. Промената на годишните времиња е инспиративна и есента има многу да ни понуди нам и на децата. Враќањето во градинката и училиштето е секогаш со голема емоција, парковите се совршени за игри и фотографии, а има и интересни настани. Кај нас ќе најдете удобни и убави детски обувки и чизми, соодветни за сите вашите есенски искуства!

Назад во школо

Почетокот на новата учебна година донесе возбуда за сите нас. Пред да ги испратиме малите љубопитковци, за нови откритија и пријателства, моравме да ги добиеме сите можни наставни материјали и да ја обновиме гардеробата. Тука се придружуваме за да ви помогнеме со соодветни обувки за сезоната. Нашата нова есенска колекција се состои од исклучителни разновидни и модерни модели, и како и секогаш - супер удобни. Ги препорачуваме за  градинка, а особено за долгите денови на училиште, време во кое децата нема да ги симнат од нозете. Со нашите лесни и флексибилни обувки изработени од природни материјали, вашите мали богатства ќе се чувствуваат добро во секое време.

Есенски прошетки и фотосесии

Есента не е само училиштето! Веројатно немате трпение, да чекате до моментот на семејни прошетки во природа, исполнети со свежина, прекрасни погледи и игри со лисјата. И, се разбира, за шармантните фотосесии на децата меѓу боите на есента, кои се забавни и се скапоцено сеќавање. Бидејќи децата растат како печурки и секоја наредна сезона искуствата се нови и различни!

Без разлика дали се занимавате со професионална фотографија или случајно ќе  фотографирате со телефонот при секоја прошетка, нашите одлични нови модели ќе бидат совршен додаток на вашата облека за тие моменти. Во магични бои, со спектакуларни елементи, лакирани - само погледнете ги. :)

Игри и повторно игри!

Да, есенските игри можеби нема да траат до доцна - сепак се стемнува порано - но средбите со пријателите во шарениот парк се користат во секој можен момент.Тие кои имаат, роденден на есен, исто така, можат да слават во пријатна градина или токму во паркот. Всушност, ќе најдете разновидни настани на отворено, кои градот или општината им ги нуди на младите и старите. И нашите есенски обувки, кои обезбедуваат стабилност на стапалата за време на вообичаеното играње надвор, се одлични за секојдневните, и специјални прилики. Израдувајте ги вашите момчиња и девојчиња со нив!

Подгответе се, и за посвежи денови

Во наредните месеци, топлите денови полека ќе се намалуваат, па затоа е добра идеја да се обезбедат и есенски детски чизми за посвежи временски услови. Со нив на стапалата ќе им биде меко и топличко, тие се исто така водоотпорни, и штитат од дожд. И последно, но не и најмалку важно - нивниот изглед е повторно прекрасен и ќе донесе расположение за вас и вашите деца дури и во најсивите денови.

Збогум лето и здраво есен! Децата со нетрпение ги очекуваат сите искуства што ќе им ги донесе новата сезона. Средбите со пријателите, прошетки, игри - есента дава посебен шарм на сето ова. И нашата нова колекција убави и квалитетни обувки е наменета само за неа. :)

Коментари

Оваа статија сеуште нема коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Пресретнете ја есета и училишна возбуда со убави и удобни обувки!

Пресретнете ја есета и училишна возбуда со убави и удобни обувки!

Пресретнете ја есета и училишна возбуда со убави и удобни обувки!„Летото си оди, доаѓа есента“ - се пее во песните, а ние се подготвуваме за новата, забав Пресретнете ја есета и училишна возбуда со убави и удобни обувки!„Летото си оди, доаѓа есента“ - се пее во песните, а ние се подготвуваме за новата, забав 2021-10-05T19:37:41+02:00 Пресретнете ја есета и училишна возбуда со убави и удобни обувки!

<h1><span style="font-size: 14pt;">Пресретнете ја есета и училишна возбуда со убави и удобни обувки!</span></h1> <p><span style="font-size: 10pt;">&bdquo;Летото си оди, доаѓа есента&ldquo; - се пее во песните, а ние се подготвуваме за новата, забавна и пријатна есен. Промената на годишните времиња е инспиративна и есента има многу да ни понуди нам и на децата. Враќањето во градинката и училиштето е секогаш со голема емоција, парковите се совршени за игри и фотографии, а има и интересни настани. Кај нас ќе најдете удобни и убави детски обувки и чизми, соодветни за сите вашите есенски искуства!</span></p> <h1><span style="font-size: 14pt;">Назад во школо</span></h1> <p><span style="font-size: 14pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15473/files/image/unnamed-1.png" /></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Почетокот на новата учебна година донесе возбуда за сите нас. Пред да ги испратиме малите љубопитковци, за нови откритија и пријателства, моравме да ги добиеме сите можни наставни материјали и да ја обновиме гардеробата. Тука се придружуваме за да ви помогнеме со соодветни обувки за сезоната. <strong>Нашата нова есенска колекција се состои од исклучителни разновидни и модерни модели, и како и секогаш - супер удобни.</strong> Ги препорачуваме за&nbsp; градинка, а особено за долгите денови на училиште, време во кое децата нема да ги симнат од нозете. <strong>Со нашите лесни и флексибилни обувки изработени од природни материјали</strong>, вашите мали богатства ќе се чувствуваат добро во секое време.</span></p> <h1><span style="font-size: 14pt;">Есенски прошетки и фотосесии</span></h1> <p><span style="font-size: 14pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15473/files/image/unnamed-2.png" /></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Есента не е само училиштето! Веројатно немате трпение, да чекате до моментот на семејни прошетки во природа, исполнети со свежина, прекрасни погледи и игри со лисјата. <strong>И, се разбира, за шармантните фотосесии на децата меѓу боите на есента, кои се забавни и се скапоцено сеќавање.</strong> Бидејќи децата растат како печурки и секоја наредна сезона искуствата се нови и различни!</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Без разлика дали се занимавате со професионална фотографија или случајно ќе&nbsp; фотографирате со телефонот при секоја прошетка, <strong>нашите одлични нови модели ќе бидат совршен додаток на вашата облека за тие моменти.</strong> Во магични бои, со спектакуларни елементи, лакирани - само погледнете ги. :)</span></p> <h1><span style="font-size: 14pt;">Игри и повторно игри!</span></h1> <p><span style="font-size: 14pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15473/files/image/3-6151da208fa00.png" /></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Да, есенските игри можеби нема да траат до доцна - сепак се стемнува порано - но <strong>средбите со пријателите во шарениот парк се користат во секој можен момент.</strong>Тие кои имаат, роденден на есен, исто така, можат да слават во пријатна градина или токму во паркот. Всушност, ќе најдете разновидни настани на отворено, кои градот или општината им ги нуди на младите и старите. <strong>И нашите есенски обувки, кои обезбедуваат стабилност на стапалата за време на вообичаеното играње надвор, се одлични за секојдневните, и специјални прилики.</strong> Израдувајте ги вашите момчиња и девојчиња со нив!</span></p> <h1><span style="font-size: 14pt;">Подгответе се, и за посвежи денови</span></h1> <p><span style="font-size: 14pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15473/files/image/4.png" /></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong>Во наредните месеци, топлите денови полека ќе се намалуваат, па затоа е добра идеја да се обезбедат и есенски детски чизми за&nbsp;посвежи временски услови</strong><strong>.</strong> Со нив на стапалата ќе им биде меко и топличко, тие се исто така водоотпорни, и штитат од дожд. И последно, но не и најмалку важно - нивниот изглед е повторно прекрасен и ќе донесе расположение за вас и вашите деца дури и во најсивите денови.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Збогум лето и здраво есен! Децата со нетрпение ги очекуваат сите искуства што ќе им ги донесе новата сезона. Средбите со пријателите, прошетки, игри - есента дава посебен шарм на сето ова. И нашата нова колекција убави и квалитетни обувки е наменета само за неа. :)</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;"></span></p>

Споредба на продукти