Поврзи се со нас:
071 219 955

ЗАШТО Е КОРИСНО ПОНЕКОГАШ ДА СЕ ОБЛЕЛЕЧЕМЕ  ИСТО

Sep/24/2019

ЗАШТО Е КОРИСНО ПОНЕКОГАШ ДА СЕ ОБЛЕЛЕЧЕМЕ ИСТО

Линијата "Мини ми" не е само мода.

Трендот да се облекуваме целосно исто со нашите најблиски или да имаме дел од облеката со исти елементи почнуваат да го наметнуваат светски познати парови. Познати личности се истакнуваат со овој тренд на модните настани, па дури и на црвениот тепих.

Не можеме да го негираме фактот дека една од најфасцинантните работи, кога ќе видиме како родителот го облекува своето слатко дете како да е мала копија од него и да се види целото семејство во иста облека навистина не тера да се насмееме искрено.

И тоа е така, затоа што се покажува дека линијат "Мини ми" не е само мода. 

Кога луѓето имаат силна емотивна врска, чувствуваат потреба да го искажат на кој било начин. Овие луѓе и семејства ќе ги препознаете по нивните насмевки, со фактот дека тие честопати се држат за рака и според облеката што ја избираат.

Се разбира, ова е процес што мора да биде диктиран од нашата природна желба и тогаш резултатот е најсилен, но како грижата за нашето здравје, понекогаш е потребно малку повеќе напор и организација од наша страна.

  • Се разбира, не можеме да го правиме тоа секој ден. Обидете се да се организирате за посебна пригода или семејна прошетка во паркот или само да излезете со пријателите.
  • Не мора да бидете во иста облека. Може да бидете во една боја и стил. Можеби мајките и ќерките да имаат исти фризури ...

Многу силен е ефектот, кога сте со еднакви обувки, замислете си вашето 30 сантиметрино стапало и до него смаленото на половина копје. 

  • Да сме ​​облечени и да се облекуваме во иста облека и обувки со најблиските луѓе е чувство, емоција и докажан ефект на ментално ниво во многу позитивна насока.
  • Дури и ако сте во не толку добро расположение, ако носите исти спортски обувки со вашето дете и носите исти маички или панталони со иста боја, ќе го почувствувате ефектот на задоволство и среќно расположение, поготово кога ќе излезете надвор и некој ќе ве погледне и благо ќе се насмевнува.
  • Да се ​​„влезе во обувките“ на вашето дете или пак до блиската сакана личност е докажано дека работи на потсвесно ниво, велат експертите, затоа што тоа не прави повеќе друштвени и љубезни едни кон други.

Ние од K&K веруваме дека чевлите не се само неопходност. Го пратиме овој моден тренд, не само заради комерцијалната страна на бизнисот, туку затоа што постои природен тренд инспириран од блискоста и потребата да се изрази љубов во сите нејзини димензии.

Затоа, ја развивме нова линија  „Mini me“, со која сакаме да ги облечеме најстарите заедно со најмладите и да го споделат чувството на нашите обувки.

Коментари

Оваа статија сеуште нема коментари

Остави коментар

Блог

Блог

ЗАШТО Е КОРИСНО ПОНЕКОГАШ ДА СЕ ОБЛЕЛЕЧЕМЕ ИСТО

ЗАЩО Е ПОЛЕЗНО ПОНЯКОГА ДА СЕ ОБЛИЧАМЕ И ОБУВАМЕ ЕДНАКВО

Линията "Мини ми" не е само мода.Тренда да се обличаме изцяло еднакво с най-близките ни или част от дрехите да са ни с еднакви елементи започва да бъде на Линията "Мини ми" не е само мода.Тренда да се обличаме изцяло еднакво с най-близките ни или част от дрехите да са ни с еднакви елементи започва да бъде на 2020-07-03T19:49:20+02:00 ЗАШТО Е КОРИСНО ПОНЕКОГАШ ДА СЕ ОБЛЕЛЕЧЕМЕ  ИСТО

<p><strong><em>Линијата "Мини ми" не е само мода.</em></strong></p> <p><span style="font-weight: 400;"><span class="tlid-translation translation" lang="mk">Трендот да се облекуваме целосно исто со нашите најблиски или да имаме дел од облеката со исти елементи почнуваат да го наметнуваат светски познати парови. Познати личности се истакнуваат со овој тренд на модните настани, па дури и на црвениот тепих.</span></span></p> <p><span style="font-weight: 400;"></span><span style="font-weight: 400;"><span class="tlid-translation translation" lang="mk">Не можеме да го негираме фактот дека една од најфасцинантните работи, кога ќе видиме како родителот го облекува своето слатко дете како да е мала копија од него и да се види целото семејство во иста облека навистина не тера да се насмееме искрено.</span></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">И тоа е така, затоа што се покажува дека линијат "Мини ми" не е само мода.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"></span><span style="font-weight: 400;"><span class="tlid-translation translation" lang="mk">Кога луѓето имаат силна емотивна врска, чувствуваат потреба да го искажат на кој било начин. Овие луѓе и семејства ќе ги препознаете по нивните насмевки, со фактот дека тие честопати се држат за рака и според облеката што ја избираат.</span></span></p> <p><strong><em><span class="tlid-translation translation" lang="mk">Се разбира, ова е процес што мора да биде диктиран од нашата природна желба и тогаш резултатот е најсилен, но како грижата за нашето здравје, понекогаш е потребно малку повеќе напор и организација од наша страна.</span></em></strong></p> <ul> <li style="font-weight: 400;"><span style="font-weight: 400;"><span class="tlid-translation translation" lang="mk">Се разбира, не можеме да го правиме тоа секој ден. Обидете се да се организирате за посебна пригода или семејна прошетка во паркот или само да излезете со пријателите.</span></span></li> </ul> <ul> <li style="font-weight: 400;"><span style="font-weight: 400;"><span class="tlid-translation translation" lang="mk">Не мора да бидете во иста облека. Може да бидете во една боја и стил. Можеби мајките и ќерките да имаат исти фризури ...</span></span></li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">Многу силен е ефектот, кога сте со еднакви обувки, замислете си вашето 30 сантиметрино стапало и до него смаленото на половина копје.&nbsp;</span></p> <ul> <li style="font-weight: 400;"><span style="font-weight: 400;"><span class="tlid-translation translation" lang="mk">Да сме ​​облечени и да се облекуваме во иста облека и обувки со најблиските луѓе е чувство, емоција и докажан ефект на ментално ниво во многу позитивна насока.</span></span></li> </ul> <ul> <li style="font-weight: 400;"><span style="font-weight: 400;"><span class="tlid-translation translation" lang="mk">Дури и ако сте во не толку добро расположение, ако носите исти спортски обувки со вашето дете и носите исти маички или панталони со иста боја, ќе го почувствувате ефектот на задоволство и среќно расположение, поготово кога ќе излезете надвор и некој ќе ве погледне и благо ќе се насмевнува.</span></span></li> </ul> <ul> <li style="font-weight: 400;"><span style="font-weight: 400;"><span class="tlid-translation translation" lang="mk">Да се ​​&bdquo;влезе во обувките&ldquo; на вашето дете или пак до блиската сакана личност е докажано дека работи на потсвесно ниво, велат експертите, затоа што тоа не прави повеќе друштвени и љубезни едни кон други.</span></span></li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;"><span class="tlid-translation translation" lang="mk">Ние од K&amp;K веруваме дека чевлите не се само неопходност. Го пратиме овој моден тренд, не само заради комерцијалната страна на бизнисот, туку затоа што постои природен тренд инспириран од блискоста и потребата да се изрази љубов во сите нејзини димензии.</span></span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><span class="tlid-translation translation" lang="mk">Затоа, ја развивме нова линија&nbsp; &bdquo;Mini me&ldquo;, со која сакаме да ги облечеме најстарите заедно со најмладите и да го споделат чувството на нашите обувки.</span></span></p>

Споредба на продукти