Поврзи се со нас:
071 219 955

Зошто децата проодуваат со нашите K&K бебешки обувки ?

Sep/25/2020

Зошто децата проодуваат со нашите K&K бебешки обувки ?

Зошто децата проодуваат со нашите бебешки обувки ?
Моментот на проодување е еден од најважните во растот на вашето бебе. Но, со тоа доаѓа и потребата да се купат првите „вистински“ обувки.Во нив треба да се чувствуваат пријатно и да одат лесно и слободно. Тие треба да бидат лесни за носење и специјално дизајнирани да го следат обликот на ногата на бебето. Слатките први чевлички остануваат засекогаш во нашите срца.
Секое бебе започнува да се движи во различни периоди, кога се чувствува безбедно. Неосетното ползење и исправеното, одат заедно со првите смели чекори во придружба на мама. Децата се незапирливи во овој процес. До тој момент најдобро било стапалата да се боси, сега треба да ги облечеме, приближувајте се деликатно и внимателно во темата на изборот за првите обувки.
Што да им облечете на бебешките стапала за да се чувствуваат слободни и да почнат да го истражуваат светот?
Веќе 20 години, дизајнерите и технолозите во K&K се грижат за поддршка на малитестапала, користејќи ги најлесните материјали, флексибилни ѓонови и постојано го прилагодуваат дизајнот на ексклузивен производ – Бебешки обувки K&K за проодување. Тие се најдобриот помошник на нашите мали богатства во нивните први чекори. Бебешките обувки со патент преку ѓонот се совршената опција за нежните стапала во периодот на проодување до стабилно самоуверено одење.
Во бебешките обувки K&K, го ставаме нашето искуство, како и препораките на педијатриските ортопеди и генерации мајки, со посебен акцент на следниве детали:
-да бидат изработени од максимално лесни материјали за да не тежат на стапалата кои не се навикнати на обувки;
-да бидат, со што е можно пофлексибилни ѓонови, кои обезбедуваат слобода и леснотија, истите да се изработени од материјал што го намалува лизгањето при стапнување;
-да имаат меки влошки и постава за поудобно чувство но и да не им го заштити од повреди нежното стапало;
-да може лесно да се облече преку нежните бебешки ноџиња, облекувањето да биде еден вид „игра“ со целосното отворање на патентот преку ѓонот;
-да имаат широк фронт за да дозволат прстите да се движат слободно и да не ги притискаат;
-да имаат мека крагња за да ги заштити нежните глуждовите при одење.
Секој од овие детали е важен затоа што, нивната комбинација го носи првото одење во обуено стапало. Бебешките обувки се одлични за да се избегне стресот на првите обувки и се добро прилагодени за фазата на проодување. Тие се една од стапките за правилен развој на детското стапалото во овој важен момент на раст.
Генерации на македонскидеца проодуваат со нашите бебешки обувки. Мајките и бабите нарачуваат, транспортираат и донираат низ целиот свет.
Тие се погодни за секаков вид облека и пригоди
Тимот на K&K постојано развива нови модели и комбинации на нивните омилени класични бебешки обувки со патенти - светли и шарени обувки за пролет, сандали за лето, топли обувки за зима.
Бебешките обувки K&K се обувки за проодување, но и забавна играчка - прашајте ја секоја мајка чие дете ги носело.

Коментари

Оваа статија сеуште нема коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Зошто децата проодуваат со нашите K&K бебешки обувки ?

Зошто децата проодуваат со нашите K&K бебешки обувки ?

Зошто децата проодуваат со нашите бебешки обувки ?Моментот на проодување е еден од најважните во растот на вашето бебе. Но, со тоа доаѓа и потребата да се Зошто децата проодуваат со нашите бебешки обувки ?Моментот на проодување е еден од најважните во растот на вашето бебе. Но, со тоа доаѓа и потребата да се 2020-09-25T20:08:59+02:00 Зошто децата проодуваат со нашите K&K бебешки обувки ?

<div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;"><span class="_4yxo" style="font-weight: 600; font-family: inherit;">Зошто децата проодуваат со нашите бебешки обувки ?</span></div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">Моментот на проодување е еден од најважните во растот на вашето бебе. Но, со тоа доаѓа и потребата да се купат првите &bdquo;вистински&ldquo; обувки.Во нив треба да се чувствуваат пријатно и да одат лесно и слободно. Тие треба да бидат лесни за носење и специјално дизајнирани да го следат обликот на ногата на бебето. Слатките први чевлички остануваат засекогаш во нашите срца.</div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">Секое бебе започнува да се движи во различни периоди, кога се чувствува безбедно. Неосетното ползење и исправеното, одат заедно со првите смели чекори во придружба на мама. Децата се незапирливи во овој процес. До тој момент најдобро било стапалата да се боси, сега треба да ги облечеме, приближувајте се деликатно и внимателно во темата на изборот за првите обувки.</div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;"><span class="_4yxo" style="font-weight: 600; font-family: inherit;">Што да им облечете на бебешките стапала за да се чувствуваат слободни и да почнат да го истражуваат светот?</span></div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">Веќе 20 години, дизајнерите и технолозите во K&amp;K се грижат за поддршка на малитестапала, користејќи ги најлесните материјали, флексибилни ѓонови и постојано го прилагодуваат дизајнот на ексклузивен производ &ndash; <a href="https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.k-k.mk%2Fbebeshki-obuvki-za-prooduva%25D1%259Ae%3Ffbclid%3DIwAR1HT74b8H5Aj1CS1t7TlQqLMfcdlE7-wtvEg3_nMpRvCIzQW5yqPssMNYI&amp;h=AT0dqSSe9o4T3-dx_W7tppyjiTPmk5WviX903VNN7pshxEa3P_z1nlNdMoGLEukUzRkahpQkIxh381oiwQ5miDmkv8addiiZmhinF1L3XowecqKUC5lr6XnwGW61jbmZTeM" target="_blank" rel="noopener nofollow" data-lynx-mode="asynclazy" style="color: #385898; cursor: pointer; text-decoration: none; font-family: inherit;">Бебешки обувки K&amp;K</a> за проодување. Тие се најдобриот помошник на нашите мали богатства во нивните први чекори. Бебешките обувки со патент преку ѓонот се совршената опција за нежните стапала во периодот на проодување до стабилно самоуверено одење.</div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">Во бебешките обувки K&amp;K, го ставаме нашето искуство, како и препораките на педијатриските ортопеди и генерации мајки, со посебен акцент на следниве детали:</div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;"><span class="_4yxo" style="font-weight: 600; font-family: inherit;">-да бидат изработени од максимално лесни материјали за да не тежат на стапалата кои не се навикнати на обувки;</span></div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;"><span class="_4yxo" style="font-weight: 600; font-family: inherit;">-да бидат, со што е можно пофлексибилни ѓонови, кои обезбедуваат слобода и леснотија, истите да се изработени од материјал што го намалува лизгањето при стапнување;</span></div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;"><span class="_4yxo" style="font-weight: 600; font-family: inherit;">-да имаат меки влошки и постава за поудобно чувство но и да не им го заштити од повреди нежното стапало;</span></div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;"><span class="_4yxo" style="font-weight: 600; font-family: inherit;">-да може лесно да се облече преку нежните бебешки ноџиња, облекувањето да биде еден вид &bdquo;игра&ldquo; со целосното отворање на патентот преку ѓонот;</span></div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;"><span class="_4yxo" style="font-weight: 600; font-family: inherit;">-да имаат широк фронт за да дозволат прстите да се движат слободно и да не ги притискаат;</span></div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;"><span class="_4yxo" style="font-weight: 600; font-family: inherit;">-да имаат мека крагња за да ги заштити нежните глуждовите при одење.</span></div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">Секој од овие детали е важен затоа што, нивната комбинација го носи првото одење во обуено стапало. Бебешките обувки се одлични за да се избегне стресот на првите обувки и се добро прилагодени за фазата на проодување. Тие се една од стапките за правилен развој на детското стапалото во овој важен момент на раст.</div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">Генерации на македонскидеца проодуваат со нашите бебешки обувки. Мајките и бабите нарачуваат, транспортираат и донираат низ целиот свет.</div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;"><span class="_4yxo" style="font-weight: 600; font-family: inherit;">Тие се погодни за секаков вид облека и пригоди</span></div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">Тимот на K&amp;K постојано развива нови модели и комбинации на нивните омилени класични бебешки обувки со патенти - светли и шарени обувки за пролет, сандали за лето, топли обувки за зима.</div> <div class="_2cuy _3dgx _2vxa" style="direction: ltr; text-align: left; white-space: pre-wrap; box-sizing: border-box; margin: 0px auto 28px; width: 700px; overflow-wrap: break-word; font-family: Georgia, serif; color: #1c1e21; font-size: 17px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;"><a href="https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.k-k.mk%2Fbebeshki-obuvki-za-prooduva%25D1%259Ae%3Ffbclid%3DIwAR3qX3sdB5X8SVTNudEFnFo5su1YtT5CulJrcuji7vkDYcBVUF8Bm9uoOhM&amp;h=AT04inaSre2Xn33a7SDQHtjkZ1iS3zo9p-P8V7WkEL8_f3TVS-FikudbsXftj3mjSWcpdxh5Pbbo-BFgEAStXxK6b4VTo5KCWVIdRRGC5IKO2Ii_382PvrIh-1rti9ZCNhI" target="_blank" rel="noopener nofollow" data-lynx-mode="asynclazy" style="color: #385898; cursor: pointer; text-decoration: none; font-family: inherit;"><span class="_4yxo" style="font-weight: 600; font-family: inherit;">Бебешките обувки K&amp;K</span></a><span class="_4yxo" style="font-weight: 600; font-family: inherit;"> се обувки за проодување, но и забавна играчка - прашајте ја секоја мајка чие дете ги носело.</span></div>

Споредба на продукти