Поврзи се со нас:
071 219 955

Зошто стартките се одлични за лето

Aug/31/2021

Зошто стартките се одлични за лето

Зошто стартките се одлични за лето

Летото се уште не заврши, сончевите и топли денови ќе има, барем уште еден месец. Прошетки и игри во паркот, семејни излегувања во планина, состаноци со пријателите и настани на отворено ... Децата се забавуваат многу надвор, а нашите стартки во разни бои, ќе внесат удобност и расположение во нивниот секојдневен живот.

Цел ден во паркот

Летниот распуст е време кога децата постојано се надвор. Трчаат, се качуваат, играат на игралиштата - нивната неисцрпна енергија е позната на сите нас. Во такви активности, на нозете им се потребни соодветни за сезоната удобни и издржливи обувки, како што се старките. Сепак, затворени за да ги заштитат стапалата од нечистотија и повреди, тие во исто време се многу лесни и дишат.

Со детски стартки, малите креатори на чудните идеи, можат да возат велосипед, скутер, скејт или што и да е друго што им се допаѓа и да се чувствуваат слободни во секое движење. На крајот на долгиот ден, не само нивните стапала, туку и целосно ќе бидат во форма, бидејќи удобната обувка е клучна за целокупната состојба на телото. 10-11 часа спиење и подготвени сте за следниот ден полн со настани и емоции!

На планина

Кога не сме во градот, ние сме во природа, а студените планини честопати се едно од најатрактивните места во лето. Дали вашите деца сакаат долги „истражувачки“ прошетки по патеки и по потоци? Или претпочитаат да поминуваат повеќе време на излет и да ги натераат да си играат со камчиња, стапови, мов и сите интересни работи што може да ви ги понуди шумата? Едно е сигурно - тешко дека можат да застанат. :)

Стартките, повторно се многу добро решение за трчање и играње на трева, камчиња и други слични нерамни површини. Влошката од мемориската пена, носи удобност за нозете на секој чекор или скок од камен. Исто така во планините се препорачува и малите и големите да бидат со затворени обувки. Ги штитат стапалата од каснување од инсекти, убоди и други мали непријатности со кои се среќаваме во природата.

Настани на отворено

Има ли нешто подобро отколку да присуствувате на културни и празнични настани, со игри на отворено? Театар, мјузикл, музика, читање - за малите љубопитковци, се организираат многу интересни настани, што ги збогатуваат и развиваат. Прекрасно е кога и преку летото се случуваат и на отворено, како и на сите родендени и празници.

За овие прилики ги облекуваме децата на посебен начин, но сепак удобно. Тука нашите стартки, повторно играат совршена улога. Ќе ги најдете во многу одлични бои, кои ги прават, да бидат совршен акцент или додаток на летните комбинации од вашата гардероба.

Дали за културен настан, роденден или само за ресторан со мама и тато, патиките се лесно и удобно решение и го подобруваат расположението. Во класичните бои - црно -бело, имаме големи броеви (до 44 броеви) и можете да носите исти обувки со вашите деца. :) 

Го сакаме летото! И ние уживаме во него на сите можни начини. Не престанувајте да измислувате нови активности со вашите деца, уживајте во секоја авантура на отворено и дозволете ни да бидеме со вас со најсоодветните детски обувки. Игрите надвор продолжуваат, а нашите стартки се навистина одлични за нив!

Коментари

Оваа статија сеуште нема коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Зошто стартките се одлични за лето

Зошто стартките се одлични за лето

Зошто стартките се одлични за летоЛетото се уште не заврши, сончевите и топли денови ќе има, барем уште еден месец. Прошетки и игри во паркот, семејни изл Зошто стартките се одлични за летоЛетото се уште не заврши, сончевите и топли денови ќе има, барем уште еден месец. Прошетки и игри во паркот, семејни изл 2021-08-31T19:07:22+02:00 Зошто стартките се одлични за лето

<h1><span style="font-size: 14pt;">Зошто стартките се одлични за лето</span></h1> <p>Летото се уште не заврши, сончевите и топли денови ќе има, барем уште еден месец. Прошетки и игри во паркот, семејни излегувања во планина, состаноци со пријателите и настани на отворено ... Децата се забавуваат многу надвор, а нашите стартки во разни бои, ќе внесат удобност и расположение во нивниот секојдневен живот.</p> <h1><span style="font-size: 12pt;">Цел ден во паркот</span></h1> <p><span style="font-size: 12pt;">Летниот распуст е време кога децата постојано се надвор. Трчаат, се качуваат, играат на игралиштата - нивната неисцрпна енергија е позната на сите нас. Во такви активности, н<strong>а нозете им се потребни соодветни за сезоната удобни и издржливи обувки, како што се старките</strong>. Сепак, затворени за да ги заштитат стапалата од нечистотија и повреди, тие во исто време се многу лесни и дишат.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Со <a href="https://k-k.mk/category/startki-kk">детски стартки</a>, <strong>малите креатори на чудните идеи, можат да возат велосипед, скутер, скејт</strong> или што и да е друго што им се допаѓа и да се чувствуваат слободни во секое движење. На крајот на долгиот ден, не само нивните стапала, туку и целосно ќе бидат во форма, бидејќи удобната обувка е клучна за целокупната состојба на телото. 10-11 часа спиење и подготвени сте за следниот ден полн со настани и емоции!</span></p> <h1><span style="font-size: 12pt;">На планина</span></h1> <p><span style="font-size: 12pt;">Кога не сме во градот, ние сме во природа, а студените планини честопати се едно од најатрактивните места во лето. Дали <strong>вашите деца сакаат долги &bdquo;истражувачки&ldquo; прошетки по патеки и по потоци?</strong> Или претпочитаат да поминуваат повеќе време на излет и да ги натераат да си играат со камчиња, стапови, мов и сите интересни работи што може да ви ги понуди шумата? Едно е сигурно - тешко дека можат да застанат. :)</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Стартките, повторно се многу добро решение за трчање и играње на трева, камчиња и други слични нерамни површини.</strong> Влошката од мемориската пена, носи удобност за нозете на секој чекор или скок од камен. Исто така во планините се препорачува и малите и големите да бидат со затворени обувки. Ги штитат стапалата од каснување од инсекти, убоди и други мали непријатности со кои се среќаваме во природата.</span></p> <h1><span style="font-size: 12pt;">Настани на отворено</span></h1> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15473/files/image/kecove.png" /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Има ли нешто подобро отколку да присуствувате на културни и празнични настани, со игри на отворено? <strong>Театар, мјузикл, музика, читање - за малите љубопитковци,</strong> се организираат многу интересни настани, што ги збогатуваат и развиваат. Прекрасно е кога и преку летото се случуваат и на отворено, како и на сите родендени и празници.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><span>За овие прилики ги облекуваме децата на посебен начин, но сепак удобно. Тука нашите стартки, повторно играат совршена улога. Ќе ги најдете во многу одлични бои, <strong>кои ги прават, да бидат совршен акцент или додато</strong>к на летните комбинации од вашата гардероба.</span></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Дали за културен настан, роденден или само за ресторан со мама и тато, патиките се лесно и удобно решение и го подобруваат расположението. <strong>Во класичните бои - црно -бело, имаме големи броеви (до 44 броеви)</strong> и можете да носите исти обувки со вашите деца. :)&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Го сакаме летото! И ние уживаме во него на сите можни начини. Не престанувајте да измислувате нови активности со вашите деца, уживајте во секоја авантура на отворено и дозволете ни да бидеме со вас со најсоодветните детски обувки. Игрите надвор продолжуваат, а нашите стартки се навистина одлични за нив!</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"></span></p>

, , ,
Споредба на продукти