Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени

Сортирање

Производители

Вид

Ценовен дијапазон

броеви:

Barefoоt (Боси обувки)

Barefoоt (Боси обувки)

Босите обувки од K&K се направени од мека природна кожа. Тие се лесни и флексибилни, со поширока површина на прстите, рамна отстранлива кожна влошка за диш

Босите обувки од K&K се направени од мека природна кожа. Тие се лесни и флексибилни, со поширока површина на прстите, рамна отстранлива кожна влошка за дишење, ја абсорбира влагата и има антибактериски третман. Постава од вистинска кожа. Ѓоновите се од серијата Barefoot, тенки, рамни и имитираат босо одење, што им овозможува на мускулите на стапалата природно да се развиваат и зајакнуваат. Ѓонот се карактеризира со голема флексибилност и исклучителна мекост. Широкиот преден дел на чевелот им дава слобода на движење на прстите.

Споредба на продукти