Поврзи се со нас:
071 219 955

Сортирање

Вид

Ценовен дијапазон

броеви:

ЧИЗМИ ЗА СНЕГ

ЧИЗМИ ЗА СНЕГ

Детски чизми за на снег. Робустен и издржлив ѓон, изработен од синтетичка гума со анти-лизгачки систем, длабоко зграпчува. Влошка од природна волна , Рефлексија обележување на 3М . Тефлон слој на материјалот , што овозможува полесно чистење . Регулирање на ширината со врвка . Густа и топла поставата и гумиран долен дел . Погодени за температури од -15 до +10 степени.

Детски чизми за на снег.

Робустен и издржлив ѓон, изработен од синтетичка гума со анти-лизгачки систем, длабоко зграпчува. Влошка од природна волна, Рефлексија обележување на 3М. Тефлон слој на материјалот, што овозможува полесно чистење. Регулирање на ширината со врвка. Густа и топла поставата и гумиран долен дел. Погодени за температури од -15 до +10 степени.

Споредба на продукти