Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени

Flexi stepЗа да вашиот чекор биде како да одите бос!

Уште со првите чекори на детето сакаме да дадеме можност на ногата да се развива природно, за да пораснат здрави и силни. Затоа направивме иновативен флекси  степ систем. Тој обезбедува флексибилност на стапала токму таму каде е природното свиткување на стапалото на детето.

                                                                                                                                           

Споредба на продукти