Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени

Иновации и технологии

Нашите партнетри каде што се изработува K&K се единствена Бугарска компанија, производител на детски обувки, која инвестира истовремено во развој на сопствени дизајнерски колекции, техничко обезбедување и воведување на иновативни производи на пазарот за деца.

Точно обувките на K&K  се популарни на Македонскиот  пазар како бебешките  производи  со патент преку самиот ѓон кои се наменети за проодување, кожните бебешки патики и бебешките чизми со два патенти.

За да вашиот чекор биде како да одите бос!

Уште со првите чекори на детето сакаме да дадеме можност на ногата да се развива природно, за да пораснат здрави и силни. Затоа направивме иновативен флекси  степ систем. Тој обезбедува флексибилност на стапала токму таму каде е природното свиткување на стапалото на детето.

За суви нозе

Зимските обувки и чизми со мембрана KKТЕХ се единствената опција во која детето е со топли, суви и проветрени нозе во текот на целиот ден. Обувките со мембрана KKТЕХ имаат три одделни слоеви со конкретна намена.Надворешниот дел е изработен од кожа или текстил и пропушта воздух навнатре во обувката.Средниот дел е мембрана, чија улога е да го пропушти воздухот и да го стопира пропуштањето на водата внатре во обувката.

Ние во соработка со нашите партнери постојано ги следиме современите трендови во производството на обувки и ги применуваме во практика сите технички новини со кои правиме обувките K&K да бидат поудобни, повеќе издржливи и не на последно место во допаѓањето од страна на  децата како и на нивните родители.

 

Споредба на продукти