Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени

Начини на плаќање

Како можете да платите? 
 

Преку готовина при испорака

Избраните производи од електронската продавница на Кидс Фешн, заедно со предвидените трошоци за транспорт, можете да ги платите со готовина при испорака. Плаќањето станува директно на поштарот при приемот на производот. Услугата е валидна само за територијата на Р.Македонија. 

Преку банкарска картичка 

Избраните производи од електронската продавница на Кидс Фешн, заедно со предвидените трошоци за транспорт, можете да ги платите однапред преку дебитна или кредитна картичка, валидна на територијата на Р.Македонија.

Споредба на продукти