Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени

Ние користиме "Колачиња''

Ние користиме "Колачиња''

Колачиња
Нашата веб-страница користи таканаречени колачиња. Ова се мали текстуални датотеки што се вчитуваат во прелистувачот и се складираат на вашиот краен уред. Тие се безопасни.
Ние ги користиме за да ја одржуваме нашата страница лесна за употреба. Некои колачиња остануваат складирани на вашиот уред додека не ги избришете. Тие ни овозможуваат да го препознаеме вашиот прелистувач следниот пат кога ќе ја посетите нашата страница.

Ве молиме кликнете на насловите на одделните категории колачиња за да дознаете повеќе и да ги промените стандардните поставки. Исто така, имајте предвид дека некои од колачињата се „строго неопходни“. Ова значи дека со вчитување на нашата страница во вашиот прелистувач веќе сте ги прифатиле, бидејќи тие се неопходни за функционалноста на нашата платформа и не можат да бидат исклучени во нашиот систем.

Поточно, колачињата што се користат на нашата страница се

1. CSRF Token - го обврзува вашиот прелистувач да обработува колачиња;
2. Session ID - гарантира дека секоја информација што ја давате или примате ја памети нашата веб -страница. Без ова колаче, нашата страница ќе ве третира како „нов“ посетител секој пат кога ќе се најавите. Тоа не ве идентификува лично и не е поврзано со други информации.

Ако не се согласувате со ова, можете да одбиете складирање со поставување на прелистувачот да ве информира кога некој сајт сака да складира колачиња на вашиот уред, а вие ги прифаќате или не.
Ве молиме имајте предвид дека оневозможувањето колачиња во вашиот прелистувач може да ја ограничи функционалноста на нашата страница за вас.

Заради целосна транспарентност, ве информираме и за изборните колачиња што ги користиме, имено

3. CloudCart Analytics - ова е „колаче“ за перформанси (performance cookie), кое ве идентификува како корисник во платформата на CloudCard Ltd. и ги анализира вашите Интернет сесии;
4. Google Analytics е исто така колаче за перформанси обезбедено од Google. Со него го анализираме вашиот интернет сообраќај, а податоците што ги користиме за ова се анонимизирани од Google. Сакаме да знаете дека Google ја исполнува оваа услуга 100% 
5. AddThis Social Sharing - ова е „колаче“ за функционалност (functionality cookie), кое ни кажува каква содржина од нашата страница споделувате во социјалните мрежи што ги користите;
6. Remember me  - ова е исто така колаче за функционалност што се сеќава на вашиот најавен кориснички статус.
7. Facebook Pixel - ова е колаче за мерење на конверзии и / или повторно насочување на Фејсбук.
8. Поставки за колачиња


Строго потребни

Ве молиме имајте предвид дека некои од колачињата се „строго неопходни“. Ова значи дека со вчитување на нашата страница во вашиот прелистувач веќе сте ги прифатиле, бидејќи тие се неопходни за функционалноста на нашата платформа и не можат да бидат исклучени во нашиот систем. Поточно, „строго неопходните“ колачиња што се користат на нашата страница се

Споредба на продукти