Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени

Сертификат за квалитет

Нашите обувки се развиени целосно од екипа на Европски специјалисти: дизајнери, конструктори, обучари. Сите производи на K&K се произведуваат во фабрики во Бугарија. Во производството користиме високо квалитетни природни и технолошки напредни материјали, кои гарантираат удобност на детската нога, истите ја пратат анатомијата на детското стапало. Доказ за нашата заложба се дел од признанијата кои ги имаат добиено нашите производи:

  • Форбс 2011, 2012, 2015, 2016
  • Социјално одговорно предпријатие 2016
  • Златна мартеница 2014
  • Менаџер на годината 2012
  • Социјално-одговорно предпријатие 2009
  • Златен медал Пловдивски п 2004
  • Златен лав (Произведено в Бугарија) 2003
Споредба на продукти