Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени

Специјалистите К&K

Нашите обувки се развиени целосно од екипа на Европски специјалисти: дизајнери, конструктори, обучари. Сите производи на K&K се произведуваат во фабрики во Бугарија.
Во производството користиме високо квалитетни природни и технолошки напредни материјали, кои гарантираат удобност на детската нога, истите се анатомски.
 
Во нашата колекцијата  секогаш има модели за меки и пофини ноџиња, бидејќи знаеме дека нозете на децата се различни.
 
Секој модел од колекцијата предвидена за претстојната сезона се тестира на вистински детски нозе пред да се стартува со производството на истите.
 
Нашите специјалисти посветуваат  исклучително големо внимание на дизајнот и трендовите во индустријата, бидејќи знаеме дека децата ги носат со љубов обувките кои им се допаѓаат.

 

Споредба на продукти