Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени

За нас

 

Создадени за игра        

Играта е најважното нешто за нашите деца. Тие бараат авантури од утро до вечер, а тоа значи многу трчање, качување, подрипнувајќи и забава. Затоа барањата за обувките на малите се многу повеќе отколку со оние на возрасните. Тие треба да обезбедат не само удобност и проветривост на нозете, но и издржливост нетипична за секојдневното одење. За најмалите потпирањето во првите несигурни чекори, исто така е доверена токму на обувките. 

Детските обувки треба да можат се: да те одведат во песокот, да те качат на дрво, да те направат најдобар фудбалер во соседството. Ова е можно само ако за нив се ангажирани професионалци. Ние од K&K грижливо ги избираме материјалите од кои го изработуваме секој детал од детските обувки. Дизајнот го имаме доверено на тим од професионални конструктори и уметници кои знаат како да создадат модерна и безбедна детска обувка,чизма.Обучарите во нашите фабрики се специјално обучени мајстори кои со внимание го прават секој пар наменет за деца. Ние знаеме како да ги направиме детските обувки така што децата да размислуваат само за игра!

Марката К&K е многу позната на бугарскиот пазар. Создадена во 1996 г. компанията од самиот почеток освојува сериозен дел од пазарот. Во моментов е неспорен лидер за производство на детски обувки.На македонскиот пазар е присутна од 2013 година.

 

Споредба на продукти