Поврзи се со нас:
071 219 955

Гумена апостолка Rider

82742-23563
НОВ Препорачан

Гумена апостолка Rider

Модел: 82742-23563

Броеви од 30 до 38

Категорија: RIDER SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.490,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Детски гумени апостолки од бразилскиот бренд Rider.

Соодветни за плажа и секојдневна употреба. Исклучително лесни, комфорни и со модерен дизајн. Изработени по современа технологија со иновативна формула. Овој материјал не ја задржува водата со часови и создава поголема удобност при одење. Материјалот се рециклира 100%.

Гумена апостолка Rider

Гумена апостолка Rider

1.490,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Гумена апостолка Rider
Гумена апостолка Rider
Детски гумени апостолки од бразилскиот бренд Rider. Соодветни за плажа и секојдневна употреба. Исклучително лесни, комфорни и со модерен…
2020-06-25T15:50:21+02:00
1490.00 1490.00 MKD 7
(30) броеви:: 30 1490.00 MKD RIDER In Stock 5000001021
(31) броеви:: 31 1490.00 MKD RIDER In Stock 5000001022
(32) броеви:: 32 1490.00 MKD RIDER In Stock 5000001023
(33) броеви:: 33 1490.00 MKD RIDER In Stock 5000001024
(35) броеви:: 35 1490.00 MKD RIDER In Stock 5000001018
(36) броеви:: 36 1490.00 MKD RIDER In Stock 5000001025
(38) броеви:: 38 1490.00 MKD RIDER In Stock 5000001026
Споредба на продукти