Поврзи се со нас:
071 219 955

Бебешки модни зимски патики со лепенки - Унте

Бебешки модни зимски патики со лепенки - Унте
НОВ Препорачан

Бебешки модни зимски патики со лепенки - Унте

Боја: Бела

Броеви: од 16 до 20

Категорија: БЕБЕШКИ ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.490,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Наменети се за деца кои лазат, кои се соочуваат и ги прават првите обиди за да проодат.

Овие први обувки се исклучително лесни, флексибилни и меки и ја штитат нежната бебешка кожа.Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон и се најдобар избор на родителите кои сакаат ноџињата на нивните деца да се развиваат следејќи ги природните движења типични за секоја мала нога.  Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на триење од обичната природна кожа - гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода. 

Броеви Должина на влошка/см/
№15/16 11.2
№17/18 12.2
№19/20 13.2
№21/22 14.2
Бебешки модни зимски патики со лепенки - Унте

Бебешки модни зимски патики со лепенки - Унте

1.490,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Бебешки модни зимски патики со лепенки - Унте
Бебешки модни зимски патики со лепенки - Унте
Наменети се за деца кои лазат, кои се соочуваат и ги прават првите обиди за да проодат. Овие први обувки се исклучително лесни, флексибилни…
2020-06-25T15:48:29+02:00
1490.00 1490.00 MKD 3
(16) броеви:: 16 1490.00 MKD БЕБЕШКИ ОБУВКИ In Stock 3000000153
(18) броеви:: 18 1490.00 MKD БЕБЕШКИ ОБУВКИ In Stock 3000000154
(20) броеви:: 20 1490.00 MKD БЕБЕШКИ ОБУВКИ In Stock 3000000155
Споредба на продукти