Поврзи се со нас:
071 219 955

Бебешки обувки - СПОРТ МОРЕ

Бебешки обувки - СПОРТ МОРЕ
НОВ Препорачан

Бебешки обувки - СПОРТ МОРЕ

Боја: Бела со морски детали

Броеви: од 16 до 22

Категорија: БЕБЕШКИ ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.490,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Наменети се за деца кои лазат, кои се соочуваат и ги прават првите обиди за да проодат.

Овие први обувки се исклучително лесни, флексибилни и меки и ја штитат нежната бебешка кожа.Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон и се најдобар избор на родителите кои сакаат ноџињата на нивните деца да се развиваат следејќи ги природните движења типични за секоја мала нога.  Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на триење од обичната природна кожа - гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода. 

Боја Бела/Принтана
Лице
Микрофибер
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓон Термокаучук

Броеви Должина на влошка/см/
№15/16 11.2
№17/18 12.2
№19/20 13.2
№21/22 14.2
Бебешки обувки - СПОРТ МОРЕ

Бебешки обувки - СПОРТ МОРЕ

1.490,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Бебешки обувки - СПОРТ МОРЕ
Бебешки обувки - СПОРТ МОРЕ
Наменети се за деца кои лазат, кои се соочуваат и ги прават првите обиди за да проодат. Овие први обувки се исклучително лесни, флексибилни…
2020-06-25T15:49:37+02:00
1490.00 1490.00 MKD 4
(16) броеви:: 16 1490.00 MKD БЕБЕШКИ ОБУВКИ In Stock 3000000157
(18) броеви:: 18 1490.00 MKD БЕБЕШКИ ОБУВКИ In Stock 3000000158
(20) броеви:: 20 1490.00 MKD БЕБЕШКИ ОБУВКИ In Stock 3000000159
(22) броеви:: 22 1490.00 MKD БЕБЕШКИ ОБУВКИ Out Of Stock 3000000160
Споредба на продукти