Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизма за на снег

Чизма за на снег - 382012
SALE Препорачан
- 30.00 %
Чизма за на снег

Модел: 382012

Броеви: од 21 до 30

Категорија: SNOW BOOTS SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.225,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 1.750,00 ден.
Заштедуваш: 525,00 ден.
Нема на залиха

   

Детски чизми за на снег во модерна циклама боја.

Робустен и издржлив ѓон, изработен од синтетичка гума со анти-лизгачки систем, длабоко зграпчува.Влошка од природна волна, Рефлексија обележување на 3М. Тефлон слој на материјалот, што овозможува полесно чистење. Регулирање на ширината со врвка. Густа и топла поставата и гумиран долен дел. Погодени за температури од -15 до +10 степени

Броеви Должина на влошка
№21 14см.
№22 14,6см.
№23 15,3см.
№24 16,см.
№25 16,5см.
№26 17см.
№27 17,5см.
№28 18см.
№29 18,5см.
№30 19см.
Чизма за на снег

Чизма за на снег

1.225,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 1.750,00 ден.
Заштедуваш: 525,00 ден.
Нема на залиха
Чизма за на снег
Чизма за на снег
Детски чизми за на снег во модерна циклама боја. Робустен и издржлив ѓон, изработен од синтетичка гума со анти-лизгачки систем, длабоко…
2020-06-25T17:50:55+02:00
1750.00 1750.00 MKD 8
(23) броеви:: 23 1750.00 MKD SNOW BOOTS Out Of Stock 5000000423
(24) броеви:: 24 1750.00 MKD SNOW BOOTS Out Of Stock 5000000424
(25) броеви:: 25 1750.00 MKD SNOW BOOTS In Stock 5000000425
(26) броеви:: 26 1750.00 MKD SNOW BOOTS Out Of Stock 5000000426
(27) броеви:: 27 1750.00 MKD SNOW BOOTS Out Of Stock 5000000427
(28) броеви:: 28 1750.00 MKD SNOW BOOTS In Stock 5000000428
(29) броеви:: 29 1750.00 MKD SNOW BOOTS In Stock 5000000429
(30) броеви:: 30 1750.00 MKD SNOW BOOTS Out Of Stock 5000000430
Споредба на продукти