Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Чизми K&K
НОВ Препорачан

Чизми K&K

Модел: 7203091

Броеви: од 27 до 36

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
3.099,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Бронзен
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№27 17.6
№28 18.3
№29 19
№30 19.7
№31 20.4
№32 21
№33 21.6
№34 22.3
№35 23
№36 23.6
Чизми K&K

Чизми K&K

3.099,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Боја Бронзен Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-10-08T22:25:24+02:00
3099.00 3099.00 MKD 10
(28) броеви:: 28 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006817
(29) броеви:: 29 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006818
(30) броеви:: 30 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006819
(31) броеви:: 31 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006820
(32) броеви:: 32 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006821
(33) броеви:: 33 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006822
(34) броеви:: 34 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006823
(27) броеви:: 27 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006816
(35) броеви:: 35 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006824
(36) броеви:: 36 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006825
Споредба на продукти