Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Чизми K&K
НОВ Препорачан

Чизми K&K

Модел:9203041

Броеви: од 27 до 40

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
3.699,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Црна лакована
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук

Броеви Должина на влошка /см/
№27 17.6
№28 18.3
№29 19
№30 19.7
№31 20.4
№32 21
№33 21.6
№34 22.3
№35 23
№36 23.6
№37 24.3
№38 25
№39 25.7
№40 26.3

Чизми K&K

Чизми K&K

3.699,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Боја Црна лакована Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-10-08T22:37:42+02:00
3699.00 3699.00 MKD 14
(28) броеви:: 28 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006803
(29) броеви:: 29 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006804
(30) броеви:: 30 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006805
(31) броеви:: 31 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006806
(32) броеви:: 32 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006807
(33) броеви:: 33 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006808
(34) броеви:: 34 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006809
(27) броеви:: 27 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006802
(35) броеви:: 35 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006810
(36) броеви:: 36 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006811
(37) броеви:: 37 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006812
(38) броеви:: 38 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006813
(39) броеви:: 39 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006814
(40) броеви:: 40 3699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006815
Споредба на продукти