Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Чизми K&K
SALE Препорачан
- 1.400,00 ден.

Чизми K&K

Модел: 7174052

Броеви: од 28 до 31

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.399,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.799,00 ден.
Заштедуваш: 1.400,00 ден.
Нема на залиха

   

Боја Тегет
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№26 17.1
№27 17.8
№28 18.5
№29 19.1
№30 19.8
№31 20.4
№32 21
№33 21.6
Чизми K&K

Чизми K&K

1.399,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.799,00 ден.
Заштедуваш: 1.400,00 ден.
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Боја Тегет Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-12-24T12:35:01+01:00
2799.00 2799.00 MKD 3
(28) броеви:: 28 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001100
(30) броеви:: 30 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001102
(31) броеви:: 31 2799.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000001103
Споредба на продукти