Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Чизми K&K
НОВ Препорачан

Чизми K&K

Модел: 7194022

Броеви: од 27 до 38

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Црна
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№27 17.6
№28 18.3 
№29 19 
№30 19.7
№31 20.4 
№32 21 
№33 21.6 
№34 22.3 
№35 23 
№36 23.6 
№37 24.3 
№38 25 
Чизми K&K

Чизми K&K

2.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Боја Розева Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-10-08T22:51:21+02:00
2799.00 2799.00 MKD 12
(28) броеви:: 28 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005613
(29) броеви:: 29 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005614
(30) броеви:: 30 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005615
(31) броеви:: 31 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005616
(32) броеви:: 32 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005617
(33) броеви:: 33 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005618
(34) броеви:: 34 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005619
(27) броеви:: 27 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005612
(35) броеви:: 35 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005620
(36) броеви:: 36 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005621
(37) броеви:: 37 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005622
(38) броеви:: 38 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005623
Споредба на продукти