Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми со подвижно крзно K&K

Чизми со подвижно крзно K&K
НОВ Препорачан

Чизми со подвижно крзно K&K

Модел: 9194031

Броеви: од 30 до 40

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Црна
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук

Броеви Должина на влошка /см/
№30 19.8
№31 20.4
№32 21.1
№33 21.8
№34 22.5
№35 23.2
№36 23.8
№37 24.4
№38 25
№39 25.6
№40 26.3
Чизми со подвижно крзно K&K

Чизми со подвижно крзно K&K

2.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Чизми со подвижно крзно K&K
Чизми со подвижно крзно K&K
Боја Црна Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-10-08T23:13:23+02:00
2799.00 2799.00 MKD 11
(30) броеви:: 30 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005678
(31) броеви:: 31 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005679
(32) броеви:: 32 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005680
(33) броеви:: 33 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005681
(34) броеви:: 34 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005682
(35) броеви:: 35 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005683
(36) броеви:: 36 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005684
(37) броеви:: 37 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005685
(38) броеви:: 38 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005686
(39) броеви:: 39 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005687
(40) броеви:: 40 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005688
Споредба на продукти