Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми за девојче со златни елементи K&K
Чизми за девојче со златни елементи K&K
НОВ Препорачан

Чизми за девојче со златни елементи K&K

Модел: 7213081

Броеви: од 25 до 35

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.699,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Броеви Должина на влошки /см/
№25 16
№26 16.5
№27 17.1
№28 17.8
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5

Чизми за девојче со златни елементи K&K

Чизми за девојче со златни елементи K&K

2.699,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти