Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми за снег

Чизми за снег - W10168-017
SALE Препорачан
- 30.00 %
Чизми за снег

Модел: W10168-017

Броеви: од 22 до 36

Категорија: SNOW BOOTS SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.679,30 ден. На залиха
Стара цена: 2.399,00 ден.
Заштедуваш: 719,70 ден.
Нема на залиха

   

Детски чизми изработени од шпанска марка Игор - тип чизми за снег изработени во сива боја со привлечен дизајн.

Цврст и издржлив синтетички гумен ѓон со систем за заштита од лизгање и крампони, што го олеснуваат одењето, поштедувајќи го стапалото на детето. Гумиран полувисок ѓон, што не пропушта вода и горниот дел од лак. Чизмите се вклопуваат во секоја нога и лесно се облекуваат бидејќи имаат област за регулирање со лепенка. Густа топла постава, изолациска обвивка и влошка од природна овча волна, обезбедувајќи топлина во студените зимски денови. Чизмите се погодни за употреба на температури од -15 до +10 степени.

Броеви Должина на влошка /см/
№22 13.1
№23 13.7
№24 14.1
№25 15
№26 15.7
№27 16.6
№28 17.2
№29 18
№30 18.7
№31 19.3
№32 19.9
№33 20.4
№34 21.1
№35 21.8
№36 22.7
Чизми за снег

Чизми за снег

1.679,30 ден. На залиха
Стара цена: 2.399,00 ден.
Заштедуваш: 719,70 ден.
Нема на залиха
Чизми за снег
Чизми за снег
Детски чизми изработени од шпанска марка Игор - тип чизми за снег изработени во сива боја со привлечен дизајн. Цврст и издржлив синтетички…
2020-06-25T17:51:15+02:00
2399.00 2399.00 MKD 8
(28) броеви:: 28 2399.00 MKD SNOW BOOTS In Stock 5000000830
(31) броеви:: 31 2399.00 MKD SNOW BOOTS In Stock 5000000833
(33) броеви:: 33 2399.00 MKD SNOW BOOTS Out Of Stock 5000000835
(34) броеви:: 34 2399.00 MKD SNOW BOOTS Out Of Stock 5000000836
(35) броеви:: 35 2399.00 MKD SNOW BOOTS In Stock 5000000837
(36) броеви:: 36 2399.00 MKD SNOW BOOTS Out Of Stock 5000000838
(29) броеви:: 29 2399.00 MKD SNOW BOOTS In Stock 5000000831
(30) броеви:: 30 2399.00 MKD SNOW BOOTS In Stock 5000000832
Споредба на продукти