Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски чизми
Детски чизми
НОВ Препорачан Бесплатна доставка

Детски чизми

Модел: 540537 

Броеви: 24 до 32

Категорија: ДЕТСКИ ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Детски обувки од компанијата Sprox за девојчиња, погодни за секојдневна и употреба.  Лесно се врзуваат со лепенки за да може детето да биде независно и само да си ги облекува.Со топла постава и водоотпорни за градски услови

Детски чизми

Детски чизми

2.790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти