Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени
Детски чизми
Детски чизми
НОВ Препорачан Бесплатна доставка

Детски чизми

Модел: 534676

Броеви: од 32 до 34

Категорија: ДЕТСКИ ЧИЗМИ Производител: Sprox SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.390,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Детските чизми за момчиња во маслина боја на компанијата Sprox, се најстилскиот избор не само за секојдневните туку и за најформалните појави на децата, а воедно се и најсоодветните обувки во зимските месеци од годината. Тие се облекуваат со врвки и со патент, што како начин на прицврстување е лесно и практично решение, бидејќи децата можат сами да ги отвораат и затвораат чевлите.

Детски чизми

Детски чизми

2.390,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти