Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски чизми
Детски чизми
НОВ Препорачан Бесплатна доставка

Детски чизми

Модел: SP010267 

Броеви: од 26 до 33

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: Disney SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.790,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Не е достапен

   

Детски обувки со ликот на spiderman за момчиња, погодни за секојдневна и употреба. Лесно се врзуваат со лепенки за да може детето да биде независно и само да си ги облекува.

Детски чизми

Детски чизми

2.790,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Не е достапен
Нема на залиха
Споредба на продукти