Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски Чизми

Детски Чизми - 7174022
SALE Препорачан
- 1.120,00 ден.

Детски Чизми

Модел: 7174022

Броеви: од 28 до 35

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.679,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.799,00 ден.
Заштедуваш: 1.120,00 ден.
Нема на залиха

   

Зимските детски чизми изработени во кафеана боја на кожа со топла зимска постава, ѓон од термокаучук кој не се лизга. Изгледот е збогатен со вештачко крзно кое одговара со бојата на ѓонот и ја прави чизмата елегантна. Чизмите имаат засилена пета за стабилност во одењето и вграден Flexi Step систем за поголема флексибилност на ѓонот.

Броеви Должина на влошка
№28 18,5см.
№29 19,1см.
№30 19,8см.
№31 20,4см.
№32 21,1см.
№33 21,8см.
№34 22,5см.
№35 23,2см.
Детски Чизми

Детски Чизми

1.679,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.799,00 ден.
Заштедуваш: 1.120,00 ден.
Нема на залиха
Детски Чизми
Детски Чизми
Зимските детски чизми изработени во кафеана боја на кожа со топла зимска постава, ѓон од термокаучук кој не се лизга. Изгледот е збогатен…
2020-06-25T17:50:33+02:00
2799.00 2799.00 MKD 2
(28) броеви:: 28 2799.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001066
(29) броеви:: 29 2799.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000001067
Споредба на продукти