Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Детски Чизми - 7183052
SALE Препорачан
- 1.280,00 ден.

Чизми K&K

Модел: 7183052

Броеви:од 27 до 35

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.919,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 3.199,00 ден.
Заштедуваш: 1.280,00 ден.
Нема на залиха

   

Дизајнерски тип на мартинка чизма во црвена боја изработени од најсовремени сезонски материјали со елегантен стил имаат засилена пета. Прицврстувањето е со врвки. Ѓончето има анти-лизгачки ефект и вграден Flexi Step систем. Топла поставата за поголема удобност на нозете за време на студените есенски денови.

Броеви Должина на влошка
№27 17,8см.
№28 18,5см.
№29 19,1см.
№30 19,8см.
№31 20,4см.
№32 21см.
№33 21,6см.
№34 22,3см.
№35 23см.
Чизми K&K

Чизми K&K

1.919,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 3.199,00 ден.
Заштедуваш: 1.280,00 ден.
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Дизајнерски тип на мартинка чизма во црвена боја изработени од најсовремени сезонски материјали со елегантен стил имаат засилена пета.…
2020-06-25T17:48:12+02:00
3199.00 3199.00 MKD 6
(27) броеви:: 27 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001491
(28) броеви:: 28 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001500
(29) броеви:: 29 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001501
(35) броеви:: 35 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001507
(30) броеви:: 30 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001502
(31) броеви:: 31 3199.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000001503
Споредба на продукти