Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Детски чизми - 7184022
SALE Препорачан
- 1.160,00 ден.

Чизми K&K

Модел: 7184022

Броеви: од 27 до 33

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.739,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.899,00 ден.
Заштедуваш: 1.160,00 ден.
Нема на залиха

   

Детски зимски чизми во класична црна боја со атрактивни детали кои даваат модерен изглед. Моделот е со патент за поголема удобност при облекување. Ѓонот е направен од термокаучук, системот Flexi Step дава флексибилност и удобност при пешачење.

Броеви Должина на влошка
№27 18,4см.
№28 19см.
№29 19,6см.
№30 20,3см.
№31 20,9см.
№32 21,7см.
№33 22,4см.
Чизми K&K

Чизми K&K

1.739,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.899,00 ден.
Заштедуваш: 1.160,00 ден.
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Детски зимски чизми во класична црна боја со атрактивни детали кои даваат модерен изглед. Моделот е со патент за поголема удобност…
2020-06-25T17:48:55+02:00
2899.00 2899.00 MKD 6
(27) броеви:: 27 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001581
(28) броеви:: 28 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001582
(32) броеви:: 32 2899.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000001586
(29) броеви:: 29 2899.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000001583
(30) броеви:: 30 2899.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000001584
(33) броеви:: 33 2899.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000001587
Споредба на продукти