Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Детски чизми - 7184071
SALE Препорачан
- 1.200,01 ден.

Чизми K&K

Модел: 7184071

Броеви: од 28 до 35

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.799,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.999,01 ден.
Заштедуваш: 1.200,01 ден.
Нема на залиха

   

Зимски детски чизми изработени во црна боја со топла поставата. Дизајнот е сконцентриран на крзното кое одговара на ѓонот и дава елеганција. Чизмите имаат зајакната пета за стабилност при одење и вграден Flexi Step систем за поголема флексибилност на стапалото.

Броеви Должина на влошка
№28 18,5см.
№29 19,1см.
№30 19,8см.
№31 20,4см.
№32 21,1см.
№33 21,8см.
№34 22,5см.
№35 23,2см.
Чизми K&K

Чизми K&K

1.799,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.999,01 ден.
Заштедуваш: 1.200,01 ден.
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Зимски детски чизми изработени во црна боја со топла поставата. Дизајнот е сконцентриран на крзното кое одговара на ѓонот и дава елеганција.…
2020-06-25T17:49:34+02:00
2999.01 2999.01 MKD 7
(28) броеви:: 28 2999.01 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001642
(30) броеви:: 30 2999.01 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001644
(31) броеви:: 31 2999.01 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001645
(32) броеви:: 32 2999.01 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001646
(33) броеви:: 33 2999.01 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001647
(34) броеви:: 34 2999.01 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001648
(29) броеви:: 29 2999.01 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001643
Споредба на продукти