Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски чизми K&K

Детски Чизми - 7194011
НОВ SALE Препорачан
- 1.080,00 ден.

Спортски чизми K&K

Модел: 7194011

Броеви: од 28 до 35

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.619,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.699,00 ден.
Заштедуваш: 1.080,00 ден.
Нема на залиха

   

Модни зимски полувисоки чизми направени во класична линија од кожа, во тегет боја со жолти и зелени детали. Сигурно ѓонче изработено од теер материјал со крампони, кое не се лизга. Мека, топла постава за добра изолација од студот. Со две лепенки за лесно облекување и сигурно прицврстување на глуждот. Флексибилност на движење со системот .

Броеви Должина на влошка /см/
№28 17.8
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5
Спортски чизми K&K

Спортски чизми K&K

1.619,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.699,00 ден.
Заштедуваш: 1.080,00 ден.
Нема на залиха
Спортски чизми K&K
Спортски чизми K&K
Модни зимски полувисоки чизми направени во класична линија од кожа, во тегет  боја со жолти и зелени детали. Сигурно ѓонче изработено…
2020-06-25T16:19:12+02:00
2699.00 2699.00 MKD 7
(28) броеви:: 28 2699.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000005603
(29) броеви:: 29 2699.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000005596
(30) броеви:: 30 2699.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000005597
(31) броеви:: 31 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005598
(32) броеви:: 32 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005599
(33) броеви:: 33 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005600
(35) броеви:: 35 2699.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000005602
Споредба на продукти