Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Детски Чизми - 7194031
SALE Препорачан
- 870,00 ден.

Чизми K&K

Модел: 7194031

Броеви: од 27 до 36

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.029,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.899,00 ден.
Заштедуваш: 870,00 ден.
Нема на залиха

   

Елегантни есенски чизми за деца изработени во црно со декоративни елементи за модерен изглед. Со врвки и патент за лесно облекување и стабилно прицврстување. Топла постава и топли влошки. Флексибилни и меко ѓонче со систем Flexi step.

Броеви Должина на влошка /см/
№27 17.8
№28 18.5
№29 19.1
№30 19.8
№31 20.4
№32 21.1
№33 21.8
№34 22.5
№35 23.2
№36 23.8
Чизми K&K

Чизми K&K

2.029,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.899,00 ден.
Заштедуваш: 870,00 ден.
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Елегантни есенски чизми за деца изработени во црно со декоративни елементи за модерен изглед. Со врвки и патент за лесно облекување…
2020-06-25T17:47:52+02:00
2899.00 2899.00 MKD 8
(27) броеви:: 27 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005624
(28) броеви:: 28 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005625
(29) броеви:: 29 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005626
(30) броеви:: 30 2899.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000005627
(32) броеви:: 32 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005629
(33) броеви:: 33 2899.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000005630
(34) броеви:: 34 2899.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000005631
(35) броеви:: 35 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005632
Споредба на продукти