Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски Чизми

Детски Чизми - 8174071
SALE Препорачан
- 1.300,00 ден.

Детски Чизми

Модел: 8174071

Броеви: од 20 до 26

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.299,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.599,00 ден.
Заштедуваш: 1.300,00 ден.
Нема на залиха

   

Модни чизми со топла поставата за мали девојчиња во кафена боја,украсени со контрастни златни отпечатоци кои даваат модерен изглед. Ефектот е засилен со вештачко крзно во кафена боја. Тие имаат зајакната пета за поголема стабилност. Задебелен, топлотно изолиран ѓон,кој го спречува лизгањето, а вградениот систем Flexi Step гарантира флексибилност.

Броеви Должина на влошка
№20 12,8см.
№21 13,4см.
№22 14см.
№23 14,7см.
№24 15,1см.
№25 15,8см.
№26 16,5см.
Детски Чизми

Детски Чизми

1.299,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.599,00 ден.
Заштедуваш: 1.300,00 ден.
Нема на залиха
Детски Чизми
Детски Чизми
Модни чизми со топла поставата за мали девојчиња во кафена боја,украсени со контрастни златни отпечатоци кои даваат модерен изглед.…
2020-06-25T17:50:48+02:00
2599.00 2599.00 MKD 5
(20) броеви:: 20 2599.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000002443
(22) броеви:: 22 2599.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000002445
(23) броеви:: 23 2599.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000002446
(25) броеви:: 25 2599.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000002448
(26) броеви:: 26 2599.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000002449
Споредба на продукти