Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Детски Чизми - 9193081
SALE Препорачан
- 1.280,00 ден.

Чизми K&K

Модел: 9193081

Броеви: од 27 до 40

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.919,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.199,00 ден.
Заштедуваш: 1.280,00 ден.
Нема на залиха

   

Дизајнерски тип на мартинка чизма во црна боја изработени од најсовремени сезонски материјали со елегантен стил имаат засилена пета. Прицврстувањето е со врвки. Ѓончето има анти-лизгачки ефект и вграден Flexi Step систем. Топла поставата за поголема удобност на нозете за време на студените есенски денови.

Броеви Должина на влошка
№27 17,8см.
№28 18,5см.
№29 19,1см.
№30 19,8см.
№31 20,4см.
№32 21,1см.
№33 21,8см.
№34 22,5см.
№35 23,2см.
№36 23,8см.
№37 24,4см.
№38 25см.
№39 25,6см.
№40 26,3см.
Чизми K&K

Чизми K&K

1.919,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.199,00 ден.
Заштедуваш: 1.280,00 ден.
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Дизајнерски тип на мартинка чизма во црна боја изработени од најсовремени сезонски материјали со елегантен стил имаат засилена пета.…
2020-06-25T17:48:20+02:00
3199.00 3199.00 MKD 6
(27) броеви:: 27 3199.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000004317
(28) броеви:: 28 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000004318
(30) броеви:: 30 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000004320
(31) броеви:: 31 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000004321
(36) броеви:: 36 3199.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000004326
(40) броеви:: 40 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000004330
Споредба на продукти