Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски чизми K&K

Детски чизми K&K

Модел: 943/9

Броеви: од 21 до 26

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Тегет
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук
Детски чизми K&K

Детски чизми K&K

2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски чизми K&K
Детски чизми K&K
Боја Тегет Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-12-13T15:03:12+01:00
2399.00 2399.00 MKD 6
(21) Боја: 21 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007103
(22) Боја: 22 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007104
(23) Боја: 23 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007105
(24) Боја: 24 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007106
(25) Боја: 25 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007107
(26) Боја: 26 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007108
Споредба на продукти