Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски чизми K&K

Детски чизми K&K
SALE Препорачан
- 720,00 ден.

Детски чизми K&K

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.679,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.399,00 ден.
Заштедуваш: 720,00 ден.
Нема на залиха

   

Боја Сива
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№20 12.9
№21 13.9
№22 14.3
№23 14.9
№24 15.4
№25 16.1
№26 16.7
№27 17.3
Детски чизми K&K

Детски чизми K&K

1.679,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.399,00 ден.
Заштедуваш: 720,00 ден.
Нема на залиха
Детски чизми K&K
Детски чизми K&K
Боја Сива Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-12-23T20:15:17+01:00
2399.00 2399.00 MKD 7
(22) броеви:: 22 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007063
(21) броеви:: 21 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007062
(23) броеви:: 23 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007064
(24) броеви:: 24 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007065
(25) броеви:: 25 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007066
(26) броеви:: 26 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007067
(27) броеви:: 27 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007068
Споредба на продукти