Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски чизми K&K

Детски чизми K&K
SALE Препорачан
- 750,00 ден.

Детски чизми K&K

Модел: 8204081

Броеви: од 21 до 26

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.749,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.499,00 ден.
Заштедуваш: 750,00 ден.
Нема на залиха

   

Боја Тегет
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№21 13.5
№22 14.2
№23 14.8
№24 15.2
№25 15.8
№26 16.4
Детски чизми K&K

Детски чизми K&K

1.749,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.499,00 ден.
Заштедуваш: 750,00 ден.
Нема на залиха
Детски чизми K&K
Детски чизми K&K
Боја Тегет Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-12-23T21:16:20+01:00
2499.00 2499.00 MKD 3
(22) броеви:: 22 2499.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006896
(21) броеви:: 21 2499.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006895
(23) броеви:: 23 2499.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006897
Споредба на продукти