Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски чизми K&K

Детски чизми K&K

Модел: 8204104

Броеви: од 20 до 25

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Кафена
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№20 12.9
№21 13.6
№22 14.3
№23 14.9
№24 15.4
№25 16.1
Детски чизми K&K

Детски чизми K&K

2.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски чизми K&K
Детски чизми K&K
Боја Кафена Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-12-23T21:30:01+01:00
2199.00 2199.00 MKD 6
(20) броеви:: 20 2199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007020
(22) броеви:: 22 2199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007022
(21) броеви:: 21 2199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007021
(23) броеви:: 23 2199.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000007023
(24) броеви:: 24 2199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007024
(25) броеви:: 25 2199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007025
Споредба на продукти