Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски чизми K&K

Детски чизми K&K
SALE Препорачан
- 720,00 ден.

Детски чизми K&K

Модел: 8194033

Броеви: од 23 до 26

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.679,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.399,00 ден.
Заштедуваш: 720,00 ден.
Нема на залиха

   

Боја Бордо
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№21 13.4
№22 14.1
№23 14.7
№24 15.5
№25 16
№26 16.6
Детски чизми K&K

Детски чизми K&K

1.679,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.399,00 ден.
Заштедуваш: 720,00 ден.
Нема на залиха
Детски чизми K&K
Детски чизми K&K
Боја Бордо Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-12-24T12:49:33+01:00
2399.00 2399.00 MKD 4
(23) броеви:: 23 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005574
(24) броеви:: 24 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005575
(25) броеви:: 25 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005576
(26) броеви:: 26 2399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005577
Споредба на продукти