Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски чизми K&K

Детски чизми K&K
SALE Препорачан
- 1.300,00 ден.

Детски чизми K&K

Модел: 8194051

Броеви: од 23 до 26

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.299,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.599,00 ден.
Заштедуваш: 1.300,00 ден.
Нема на залиха

   

Боја Сива
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук

Броеви Должина на влошка /см/
№21 14.1
№22 14.8
№23 15.5
№24 16
№25 16.6
№26 17.3
Детски чизми K&K

Детски чизми K&K

1.299,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.599,00 ден.
Заштедуваш: 1.300,00 ден.
Нема на залиха
Детски чизми K&K
Детски чизми K&K
Боја Сива Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-12-24T12:55:58+01:00
2599.00 2599.00 MKD 3
(23) броеви:: 23 2599.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005655
(25) броеви:: 25 2599.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005657
(26) броеви:: 26 2599.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005658
Споредба на продукти