Поврзи се со нас:
071 219 955

Планинарски обувки Copperminer

Детски Чизми - Q317PS-ABI-NVPK
SALE Препорачан
- 1.476,00 ден.

Планинарски обувки Copperminer

Модели: Q317PS-ABI-NVPK

Броеви: од 25 до 35

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.214,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 3.690,00 ден.
Заштедуваш: 1.476,00 ден.
Нема на залиха

   

Зимските обувки Copperminer со Water Proof технологија обезбедуваат водоотпорност, при што стапалото дише и преку мембраната се преку мембраната се ослободува вишок на влага, која настанува како резултат на потење на нозете, на тој начин се одржувајќи пријатна температура во самата обувка.ослободува вишок на влага, која настанува како резултат на потење на нозете, на тој начин се одржувајќи пријатна температура во самата обувка.

Броеви Должина на влошка/см/
№25 15,3
№26 16
№27 16.7
№28 17.3
№29 18.1
№30 18.8
№31 19.5
№32 20.1
№33 20.8
№34 21.6
№35 22.2
Планинарски обувки Copperminer

Планинарски обувки Copperminer

2.214,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 3.690,00 ден.
Заштедуваш: 1.476,00 ден.
Нема на залиха
Планинарски обувки Copperminer
Планинарски обувки Copperminer
Зимските обувки Copperminer со Water Proof технологија обезбедуваат водоотпорност, при што стапалото дише и Зимските обувки Copperminer…
2020-06-25T17:08:45+02:00
3690.00 3690.00 MKD 7
(25) броеви:: 25 3690.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000006607
(28) броеви:: 28 3690.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000006608
(31) броеви:: 31 3690.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006609
(32) броеви:: 32 3690.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006610
(33) броеви:: 33 3690.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000006611
(34) броеви:: 34 3690.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000006612
(35) броеви:: 35 3690.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000006613
Споредба на продукти