Поврзи се со нас:
071 219 955

Планинарски чизми Copperminer

Детски Чизми - Q319PS
SALE Препорачан
- 1.476,00 ден.

Планинарски чизми Copperminer

Модел: Q319PS-MARIL-BLK

Броеви: од 27 до 32

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.214,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.690,00 ден.
Заштедуваш: 1.476,00 ден.
Нема на залиха

   

Зимските обувки Copperminer со Water Proof технологија обезбедуваат водоотпорност, при што стапалото дише и преку мембраната се преку мембраната се ослободува вишок на влага, која настанува како резултат на потење на нозете, на тој начин се одржувајќи пријатна температура во самата обувка.ослободува вишок на влага, која настанува како резултат на потење на нозете, на тој начин се одржувајќи пријатна температура во самата обувка.

Планинарски чизми Copperminer

Планинарски чизми Copperminer

2.214,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.690,00 ден.
Заштедуваш: 1.476,00 ден.
Нема на залиха
Планинарски чизми Copperminer
Планинарски чизми Copperminer
Зимските обувки Copperminer со Water Proof технологија обезбедуваат водоотпорност, при што стапалото дише и Зимските обувки Copperminer…
2020-06-25T17:49:50+02:00
3690.00 3690.00 MKD 4
(27) броеви:: 27 3690.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006640
(30) броеви:: 30 3690.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006641
(31) броеви:: 31 3690.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000006642
(32) броеви:: 32 3690.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006643
Споредба на продукти