Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки
Детски обувки
НОВ Препорачан Бесплатна доставка

Детски обувки

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.290,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Детски обувки од компанијата Sprox за момчиња, погодни за секојдневна и употреба.  Лесно се врзуваат со ластик врвки и лепенка за да може детето да биде независно и само да си ги облекува.

Детски обувки

Детски обувки

2.290,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти