Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки
Детски обувки
НОВ Препорачан Бесплатна доставка

Детски обувки

Модел: 534346

Броеви: од 28 до 34

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.590,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Не е достапен

   

Детски обувки од компанијата Sprox за момчињаа, погодни за секојдневна и употреба.  Лесно се врзуваат со лепенки за да може детето да биде независно и само да си ги облекува.Со топла постава.

Детски обувки

Детски обувки

2.590,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Не е достапен
Нема на залиха
Споредба на продукти