Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки
Детски обувки
НОВ Препорачан Бесплатна доставка

Детски обувки

Модел: 534207 

Броеви: од 24 до 32

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.490,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Детски обувки од компанијата Sprox за момчиња, погодни за секојдневна и употреба.  Лесно се врзуваат со лепенки за да може детето да биде независно и само да си ги облекува.Со топла постава и водоотпорни за градски услови

Детски обувки

Детски обувки

2.490,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти