Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени
Детски обувки
Детски обувки
НОВ Бесплатна доставка

Детски обувки

Модел:128-кафеава 

Броеви: од 21 до 28

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.190,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Боја Кафени
Горен дел      Природна кожа
Постава Текстил
Влошка Природна кожа
Ѓон Термокаучук
Детски обувки

Детски обувки

2.190,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти