Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени
Детски обувки
Детски обувки
НОВ Препорачан Бесплатна доставка

Детски обувки

Модел: 101 бела 

Броеви: од 20 до 26

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.090,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Боја Бела
Горен дел
Природна кожа
Постава Природна кожа
Влошка Природна кожа
Ѓонче Термокаучук
Детски обувки

Детски обувки

2.090,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти