Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки Vulladi

Детски обувки - 4308-558
НОВ Препорачан

Детски обувки Vulladi

Модел: 4308-558

Броеви: од 26 до 34

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.690,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Детски текстилни патики од шпанската марка Vulladi во нежно сива боја со едноставен дизајн.Се облекувааат лесно а се прицврстуваат со една лепенка.Ѓонот е мек и флексибилен со кожна влошка за удобност при одењето.   

Броеви Должина на влошка/см/
№26 16.6
№27 17.2
№28 17.8
№29 18.4
№30 19
№31 19.6
№32 20.2
№33 20.8
№34 21.4
Детски обувки Vulladi

Детски обувки Vulladi

1.690,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски обувки Vulladi
Детски обувки Vulladi
Детски текстилни патики од шпанската марка Vulladi во нежно сива боја со едноставен дизајн.Се облекувааат лесно а се прицврстуваат…
2020-06-25T15:22:43+02:00
1690.00 1690.00 MKD 9
(26) броеви:: 26 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006212
(27) броеви:: 27 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005439
(28) броеви:: 28 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005440
(29) броеви:: 29 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005441
(30) броеви:: 30 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005442
(31) броеви:: 31 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005443
(32) броеви:: 32 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005444
(33) броеви:: 33 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006213
(34) броеви:: 34 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005446
Споредба на продукти